Ugrás a tartalomhoz
Kuka a Weblaborban

Weblabor - Lapozótlanítás

A Weblabor Fórum lapozós lapjait összeolvasztja.

Hogy néz ki?

Tudod hogy néz ki a lapozó? Na akkor most ne képzeld el. Na pont úgy néz ki.

Miért is?

Mert kronológiai megjelenítésnél az új hozzászólások mindig a végén jelenek meg. Tehát aki az új hozzászólásokra kíváncsi, az a végére lapoz. Ebben az esetben a lapozás jó dolog.

Mert fa szerkezetű megjelenítésnél az új hozzászólások bárhol megjelenhetnek. Tehát aki az új hozzászólásokra kíváncsi, az az összes lapot végig kell nézze. Ebben az esetben az lapozás szar dolog.

Hogyan működik?

Ha van lapozó, akkor betölti a többi lapot és a tartalmukat a lista végéhez másolja. Majd eltünteti a lapozót.

Én mit csinálok?

Ha használsz Hozzászólás lista és/vagy Hozzászólás szám szkriptet, akkor állítsd úgy a Greasemonkey kiegészítő elsőbbség listáját, hogy ez hamarabb lefusson. Így az említett két szkript már az lapozótlanított listán fejtheti ki saját tevékenységét.

Mi lesz?

A hozzászólásokon belüli kereszthivatkozásokat át kellene írni, hogy mind a jelenlegi lapra mutassanak. Meg persze jó volna ha készítendő kereszthivatkozások az eredeti lapokra mutatnának, mert lehet másnál nincs telepítve ez a szkript. (Bár nincs sok értelme, mert a permalinkként szolgáló hozzászólás tárgyak jelenleg alapból nem működnek helyesen.)

Esetleg az eltüntetett lapozó helyére kerülhetne egy rikító elválasztó a tájékozódás segítése céljából. Persze ez úgy volna szép ha az elválasztó majd a Hozzászólás listában is megjelenne.

Mi történt?

2012 március 23 - 0.1 verzió

Első kiadás.

Hol van?

Hivatalos lelőhelye a User Scripts oldalon van: Weblabor - Lapozótlanítás.

Ha csak olvasgatni akarod, itt egy példány szintaxis színezéssel. Na jó, legyen egy példány pucéran is.